[SmartBiz Accelerators] THEJEOTGAL, popularizing Korean traditional Je…
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Writer Date25-08-22 00:00 Hit15, Comment0,Link
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THEJEOTGAL has made ceaseless effort to popularize Korean traditional Jeotgal, or salted seafood to the world. As a major provider of salted seafood, it has produced about 60 different types of salted seafood and provided them to the domestic and overseas markets. The fermented shrimp sauce that can be kept at room temperature was developed after 5 years of studies and development activities. The fermented shrimp sauce of the company doesn’t contain preservatives or additives. And unlike other products that should be refrigerated, it can be kept at room temperature. We explore THEJEOTGAL, which has spearheaded effort to lower the salinity level of salted seafood and develop diversified tastes.
For more information on the company: the-food@naver.com
세계인의 입맛에 맞는 젓갈의 세계화를 위해 도전하고 노력하는 기업, ‘더젓갈’.
대한민국 대표 젓갈 생산 전문기업으로, 60여 종의 다양한 젓갈을 국내외로 공급하고 있다. 5년간 연구 개발 끝에 완성된 주력제품인 새우액젓은 100% 국내산 새우젓을 주원료로 하여 실온 보관이 가능한 제품이다. 기존에 냉장 보관만 가능했던 새우젓을 보존료 및 첨가물 없이 천일염을 넣어 까다롭게 염도를 관리하여 숙성 생산했다. 염분이 높은 젓갈의 단점을 보완하여 저염 젓갈을 개발하고 맛의 다양화를 위해 노력하는 기업 ‘더젓갈’을 취재해본다.
기업에 관한 문의: the-food@naver.com
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